2 Students

MIRAKEL 2012

– Mirakelresan tilll Brasilien –

Detta har hänt:
DECEMBER 2011
För min del finns bara känslan kvar– Detta är inte sant! Först ramla mitt på golvet och krossa lårbenet, operation som misslyckats - skruven har börjat vandra. Ingen lyssnade på mig när jag sa att den fruktansvärda smärtan jag hade kom från ryggen. Nu efter två månader har det konstaterats att också gammal ryggskada har påverkats vid fallet.
Så nu står jag inför dubbla budskap - sjukhuset säger ny operation. De vill sätta in en höftprotes. Privata specialist läkare som jag har fått hjälp med att dämpa smärtan säger absolut nej - ingen operation. En kinesisk kirurg säger nej också – för har man som jag benskörhet, kan protesten lossna. Vad blir jag då? Rullstolsbunden?
Så just nu vet jag varken ut eller in ...


JULI 2012
Jag bestämmer mig i januari att ta akupunktur som skall stabilisera skruven. Efter sex månader har benet nu blivit stabilare, men värken är outhärdlig.
Jag får höra talas om en kiropraktor som inte knycker utan stretchar och tror att det kanske kan hjälpa mig och efter fyra besök hos henne börjar det kännas bättre. Jag har visat röntgenbilderna och sagt att hon absolut inte får knycka. Under femte besöket sker det som inte fick hända, genom en tredelad behandlingsbänk knycks det till – jag skriker till av smärta och kan inte röra mig. Hon hjälper mig upp, kan inte stödja på benet och ryggen känns som om den har gått av. Kiropraktorns enda kommentar var att detta kunde ha hänt även när jag gått.
Det värker i benet och höften och att stödja på benet gick inte – kunde inte ens stå med hjälp av kryckorna.
Åter kom känslan – detta är inte sant! Vad kan jag göra? Vem kan jag vända mig till?

Efter två veckors tid med enorm värk och förtvivlan, kom tanken flera gånger – jag har inget val jag måste åka till Brasilien och John of God som är en av världens största transmedium. Jag hade hört talas om John för ett par år sedan, men aldrig tänkt att åka dit förrän nu – nu fanns det inget annat jag kunde göra, kosta vad det kosta vill. Jag kände - jag måste dit!

Med hjälp av min dotter Catarina och bestämmer vi att åka dit. Åter kommer känslan – detta är inte sant!

Det är nu bara två dagar kvar innan vi åker och i min dvala av värk hör jag en röst inom mig som säger – du vet att när du väl bestämt dig att åka till John och köpt flygbiljett då kommer andarna och scannar av dig och påbörjar förberedelsen av din vistelse på centrat där.
Som i dimma tänkte jag, om det är så, accepterar jag det.

På natten hände något, jag blev både varm och kall, värken blev annorlunda. På morgonen har jag värk, men den tar inte så på mina krafter.

Det är nu dags för avresa den 19 juli, 9 månader och 19 dagar efter mitt livs svåraste tid. Allt är nu ordnat och vi har begärt rullstolstransport.
På Arlanda är gaten så nära så jag kan gå med mina kryckor. Det känns som andarna bär mig och ger mig kraft.
För första gången känner jag mig handikappad när de ropar ut att barn och handikappade skall gå ombord först på planet. En vänlig man sa att jag skulle ta god tid på mig och han släppte inte in några andra förrän jag var ombord.

Resan mellan Stockholm och Paris gick bra med bara lite värk. Vi skulle nu åka vidare med en stor jumbojet till Rio de Janerio och under hela den långa flygresan satt vi som i en sardinburk. Värmesystemet var ur funktion, så många mådde dåligt, men jag mådde prima under dessa elva timmar som jag förblev sittande utan att behöva resa och sträcka på mig. När vi slutligen landat i Brasilia som var slutdestinationen, började värken komma tillbaka mer och mer. Att andarna hjälpt mig att komma hit förstod jag nu!AUGUSTI 2012
Nytt från Casan - 20120803
_________________________________________

Vilken fantastisk avslutning på Casa de Dom Inacio idag, en svensk gäst fick en andlig operation framför John of God. Han tog hennes kryckor sedan gick hon själv. Så fantastiskt!"

" Och det var MAMMA... jag är så lycklig!!!
Catarina
_________________________________________MIRAKEL i Brasilien

Idag skall jag träffa John of God för tredje gången -
Jag sitter och mediterar innan vi blir insläppta. När dörrarna öppnas följer jag den långa kön som leder fram till stolen där John of God sitter.
Jag fokuserar hela tiden tankarna på min önskan att kunna gå igen.
Kön ringlar sig sakta framåt, men plötsligt blir det stopp.
Jag får se John of God komma gående och när han passerar mig i kön möts våra blickar och hans ögon strålar av ljus och kärlek. Väntan blir lång på att han ska komma tillbaka igen och det blir tröttsamt att stå så jag hänger på mina kryckor. Jag blundar och fortsätter att intensivt tänka på min önskan att kunna gå.

Plötsligt lägger någon sin hand på min axel och tar min ena krycka. Jag tittar upp och ser John of God stå framför mig. Hans ögon utstrålar ett enormt gudomliga vitt ljus som bara strömmar emot mig. Allt börjar snurra för mig och hela jag vibrerar. Han tar min andra krycka och håller mig i handen samtidigt som han för mig sakta framåt. Jag känner omtumlad i Johns närvaro men känslan av lycka att kunna gå och stå på benet igen är helt obeskrivlig!!

En annan person för mig sedan till ett annat rum och uppmanar mig att sätta mig ned och blunda. Plötsligt hör jag John of God tala till mig igen och någon för mig ut och förbi scenen i samlingslokalen där det är fullt med folk. Jag går som i trans och hela kroppen darrar. Jag fryser fruktansvärt och munnen vibrerar - så jag kan inte svara när jag tillfrågas om jag är svensk utan jag nickar bara.

Befinner mig sedan i en sjuksal där en vänlig själ hjälper mig att lägga mig i en säng och uppmanar mig att vila efter denna kraftfulla andliga operation. Rummet är alldeles vitt och stillsam musik hörs i bakgrunden. Det känns som jag befinner på ett kloster och blir ompysslad av nunnor som sakta skrider fram mellan sängarna och läser förböner. En känsla av frid och värme sprider sig i hela rummet. Jag ser Catarina stå överlycklig vid min sida och tårarna rinner ned för hennes kinder. Hon berättar att hon stått intill och sett allt det fantastiska som hände när John of God kom fram till mig. Hon sätter sig tyst bredvid mig.

Jag känner mig fortfarande svag men när jag ätit den helande soppan som serverats känner jag hur krafterna kommer tillbaka. Catarina hjälper mig att resa mig upp och stödjer mig ut till taxin. Väl tillbaka på hotellet är jag ordinerad 24 timmars vila. Jag blundar men kan inte sova efter denna omtumlande upplevelse. Känner däremot en enorm kraft och frid inom mig. Jag ser ett stort gyllene kors framför mig och känner en oerhörd tacksamhet.


_________


Jag fick totalt under min vistelse i Brasilien tre osynliga andliga operationer av John of God .
- Vid första andliga operationen åtgärdades den gamla ryggskadan som påverkades vid fallet - som inte läkarna brydde sig om. Jag satt och blundade i "operations-rummet" med hande tillsammans med 30 personer, vilkaockså var ordinerade osynlig operation. Jag kände inget speciellt under de 10 minuter som operationen varade. Däremot när jag hade vilat 24 timmar på rummet, märkte jag till min stora förvåning att jag nu kunde resa mig upp ur sängen helt utan problem!

- Vid min andra spirituella operationen, som kändes mycket starkare och varade i 30 minuter, försvann ALL min värk som plågat mig dygnet runt och som ingen medicinering kunnat mildra.

- Slutligen, den tredje och sista, då John of God , utförde mirakel-operationen pga pertrokantär femurfraktur, där märgspikens skruv hade flyttat på sig och som lateralt kraniellt penetrerade caputs ben-broskgräns.


Läknings-processen har fortsatt även när jag kommit hem – mina magbesvär pga alla mediciner är nu också helt borta och även inflammationen i tänderna – så nu återstår bara att träna upp muskulaturen i låret som varit i vila sedan oktober förra året!

Jag kommer aldrig mer att tvivla på att mirakel kan ske!

Tack för att du har stöttat och tänkt på mig!

Tack till trans-medium John of God och hans andar - Jag känner innerlig tacksamhet att jag fått komma hit till denna fantastiska plats, att kunna gå igen utan kryckor och jag vill inte åka hem, men jag vet ju att jag snart kommer hit igen!_________

Jag har nu fått mina 3 önskningar uppfyllda –
1. Jag önskar först att jag skall kunna gå
2. bad jag om hjälp att andarna skulle hela min mage och kropp som hade kommit i olag efter alla mediciner och som nummer
3. önskar jag att jag skulle kunna förmedla till mina klienter om denna underbara plats egentligen alla behöva komma hit!I MAJ 2013 reste jag till Brasilien igen och denna gång var mina klienter med!!

Vill du också följa med och uppleva MIRAKEL i Brasilien av John of God – skicka email för mer info till:
info@ginas.se

Tillströmningen av folk från hela världen till Abadiania i Brasilien bara ökar och antalet tillgängliga rum per resa bara minskar speciellt efter Oprahs tv-repotage.  LEV I LJUS och KÄRLEK  – GINA Inga-Greta

 TOP